Tickets zoeken

Klik dan hier voor ons privacy statement. Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met de voorwaarden & privacybeleid van CM tickets. In ons aanvraagsysteem zijn de belangrijkste berichten digitaal beschikbaar.

  • Bijvoorbeeld uw e-mailadres of bankrekeningnummer.
  • Als opwarmer voor de Spelen waren afgelopen maand de EK baanwielrennen in Apeldoorn.
  • De organisatie moet binnen 1 maand reageren op uw verzoek.
  • Meer informatie over het bewaren van persoonsgegevens bij de VNG kunt u nalezen in de VNG Privacyverklaring.

En net als in die finale, was het heel spannend. Bente Rogge maakte in de slotseconden het winnende doelpunt. En dan te bedenken dat Bente er nog niet zo heel lang geleden heel anders voor stond. Voor de Spelen van Tokio werd op het laatste moment besloten dat ze niet mee mocht. ‘Ik heb er nog steeds last van dat ik vlak voor de Spelen afviel.

Klacht

In sommige gevallen (strafzaken) beveelt de rechtbank dat de Raad voor Rechtsbijstand een toevoeging moet verlenen. Diverse debatten in de Tweede Kamer worden live ondertiteld. Het mondelinge vragenuur wordt wekelijks live ondertiteld. Daarnaast worden ook belangrijke debatten, zowel plenaire als van commissies, live ondertiteld. Per week beoordeelt de Dienst Verslag en Redactie van de Tweede Kamer welke debatten kunnen worden ondertiteld. Hoe hoger uw inkomen, hoe hoger uw eigen bijdrage is.

En voor het aftrekken van periodieke giften gelden andere voorwaarden dan voor het aftrekken van gewone giften. Lees in welke situaties u uw gift mag aftrekken. De Raad ontvangt van de Belastingdienst alleen gegevens over uw vermogen, als uw vermogen hoger is dan het drempelbedrag. U betaalt deeigen bijdrage aan uw advocaat of uw mediator. Log hier in om namens uw organisatie het elektronisch aanvraagproces voor een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor een natuurlijk persoon te starten.

Procedeert u bij een scheiding of relatiebeëindiging? Dan betaalt u een hogere eigen bijdrage. Er kunnen zich omstandigheden voordoen, waardoor u de hogere eigen bijdrage niet kunt betalen. Bekijk de beslisboom turinabol (doc, 38 kB) en de toelichting (pdf, 50 kB) of deze verlaging voor u geldt. Gebruik dan het formulier voor de aanvraag hardheidsclausule (pdf, 137 kB). Zit u in de (wettelijke) schuldsanering of bent u failliet?

Mijn tickets beheren

Meer informatie over het bewaren van persoonsgegevens bij de VNG kunt u nalezen in de VNG Privacyverklaring. Wij bewaren uw gegevens gedurende de organisatie en afronding van de bijeenkomst. Wij vernietigen deze gegevens twee maanden nadat de bijeenkomst heeft plaatsgevonden.

Dit betekent dat u ingeschreven staat bij een gemeente op een woonadres of op een briefadres. In de vrijgevestigde praktijk worden met name patiënten behandeld met zorgvraagtype 1 tot en met 8. En zowel voor patiënt als voor de behandelaar is er sneller inzicht in de kosten.

De behandelaar kan u informeren over de financiële consequenties en het eigen risico in relatie tot de startdatum van de behandeling. De behandelaar mag u hierover echter niet adviseren. De behandelaar kan wel vanuit zorginhoudelijke redenen een advies geven. Als hij het belangrijk vindt dat u zo snel mogelijk start met de behandeling, dan mag hij u dat vanuit goed hulpverlenerschap adviseren. Daarbij zal hij u informeren over mogelijke financiële consequenties, maar dit speelt geen rol bij zijn advies.

De zorgvraagtypering wordt gedaan door de regiebehandelaar. Hiervoor gebruikt hij een vragenlijst genaamd HoNOS+. Deze vragenlijst wordt door de behandelaar zelf ingevuld aan de hand van de klachten en problemen van de patiënt. Vanaf 1 januari 2022 wordt voor ggz het eigen risico per kalenderjaar aangesproken. LVVP-leden kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Bekijk de video over een tip of klacht indienen

Een seintje krijgen wanneer de inschrijvingen open gaan? Laat je gegevens hier onder achter en wij houden je op de hoogte. Een half jaar nadat de Nederlandse waterpolovrouwen wereldkampioen werden, pakten ze ook de Europese titel. Net als in de WK-finale was Spanje de tegenstander.

Hoe start ik een dagvaardingsprocedure bij de rechter?

Aan het eind van het jaar wordt uit alle Helden van de Maand onze Held van het Jaar gekozen. U kunt iemand anders toestemming geven om de aanvraag voor u te doen. Vul daarvoor onderstaand machtigingsformulier in. U doet dit samen met de persoon die u wilt machtigen. U hoeft dit formulier niet mee te sturen met de aanvraag, maar u moet het wel bewaren.

En heeft u een burgerservicenummer (BSN)? Dan kunt u een DigiD aanvragen via het DigiD-aanvraagformulier. Dit betekent dat als u niet meer bij uw DigiD app kunt, u een nieuwe DigiD moet aanvragen.